plasticni-rezervoari-vertikalni

Vertikalni plastični rezervoari
Vertikalni plastični rezervoari se prave od PEHD sa otvorima i priključcima po želji kupaca. Zbog svojih osobina imaju višetsruku primenu žti im omogućava da se koriste više puta za smeštaj različitih fluida (rakija, vino, voćni sirupi, pijaća voda,...) .

plasticni-rezervoari-horizontalni

Horizontalni plastični rezervoari - cisterne
Plastični rezervoari i cisterne koriste se kao ukopani rezervoari ili nadzemne cisterne namenjene za smeštaj različitih fluida daleko većih zapremina, konstruisani su tako da pored unutrašnjeg hidrostatičkog pritiska uspešno trpe i spoljašnja opterećenja zatrpanog sloja zemlje, ili dinamičko kretanje tečnosti ako su nadzemni. 

plasticne-kace

Plastične kace - ferment KACE
Plastične kace su a višenamenske posude koje se mogu koristiti tokom cele godine osim kao kace za vodu, kace za kominu, kace za kupus i za zrnastre i praškaste materije (stočna hrana, hlebno brašno i dr. namirnice). Standardna izrada se vrši u zapreminama od 500 do 2000 litara.

plasticne-cevi-za-kanalizaciju

Plastične cevi za kanalizaciju
Plastične cevi za kanalizaciju, ili plastične kanalizacione cevi su kvalitetna, praktična i funkcionalna rešenja za odvođenje otpadnih voda (bilo fekalnih, industrijskih ili površinskih), sigurna i dugororočno isplativa. Njihovom ugradnjom vodićete računa o zdravlju ljudi, zaštiti i očuvanju životne sredine.

cevi-za-venrilaciju

Cevi za ventilaciju
Cevi za ventilaciju se koriste prvenstveno u hemijskim industrijama u prostorijama u kojima se vrši tehnološki proces u kome se oslobađaju štetne pare kiselina ili drugih opasnih materija. Ventilacioni cevovodi se koriste u stočarstvu. Za ovakve sisteme izrađujemo i dodatne proizvode (klapne, difuzore, poklopce...)

sahte-za-vodomere

Šahte za vodomere
Vodomerne šahte se izrađuju u dve osnovne dimenzije Fi 500x900 I Fi 600x900mm. Telo i poklopac šahte za vodomere su termo izolovani slojem stiropora protiv smrzavanja.

sahte-za-kanalizaciju

Šahte za kanalizaciju
Šahte za kanalizaciju izrađene su od polietilena visoke gustine istim postupkom izrade kao i plastične cevi. I kod njih kao i kod cevi su indentična svojstva materijala u pogledu hemijskih uticaja i svih ostalih vrsta otpornosti kako na unutrašnji sadržaj tako i na spoljašnje pritiske i opterećenja.

proizvodi-od-plastike

Pvc profili - prozvodi od plastike
Dečje igračke za dvorišta i igraonice – vozići, tobogani..) lopate za sneg, različite vrste koševa – sejači za kukuruz, razbacivači veštačkog đubriva, kofe, držači za vatrogasnu opremu u vatrogasnim vozilima...

Šahte za vodomere od PEHD-a

Šahte za vodomere

kacaŠahte za vodomere su mnogo praktičnije i jednostavnije za ugradnju i održavanje od betonske vodomerne šahte. Vodomerne šahte ili šahte za vodomere pravimo u dva različite prečnika 0d 500 i 600 mm dužine od 900 mm, a dno u zavisnosti od podzemnih voda može biti zavareno. Zbog niskih temperatura u zimskom periodu tele šahte za vodomere i poklopac vodomerne šahte moraju biti izolovani. Naše šahte za vodomere su izolovane sa stiroporom.

Ulazni i izlazni priključak se nalaze na dubini od 700mm dok se vodomer i ventili nalaze na 200mm ispod površine tla. Ove dimenzije i visine nisu fiksne i pa se prema potrebi kupca mogu menjati i prilagođavati vašim potrebama ili potrebama na terenu.

 

 

ŠAHTE ZA VODOMERE - INSTALACIJA

Vodomerni šahtovi se isporučuju sa i bez vodovodne armature u skladu sa potrebama kupca. Vodovodnu instalaciju čine vodomer, ventil sa ispusnom slavinom, ventil, dva holendera i PP cevovod koji povezuje ulazni i izlazni priključak na šahti preko vodomera.

vodomerne-sahtesahte-za-vodomere