plasticni-rezervoari-vertikalni

Vertikalni plastični rezervoari
Vertikalni plastični rezervoari se prave od PEHD sa otvorima i priključcima po želji kupaca. Zbog svojih osobina imaju višetsruku primenu žti im omogućava da se koriste više puta za smeštaj različitih fluida (rakija, vino, voćni sirupi, pijaća voda,...) .

plasticni-rezervoari-horizontalni

Horizontalni plastični rezervoari - cisterne
Plastični rezervoari i cisterne koriste se kao ukopani rezervoari ili nadzemne cisterne namenjene za smeštaj različitih fluida daleko većih zapremina, konstruisani su tako da pored unutrašnjeg hidrostatičkog pritiska uspešno trpe i spoljašnja opterećenja zatrpanog sloja zemlje, ili dinamičko kretanje tečnosti ako su nadzemni. 

plasticne-kace

Plastične kace - ferment KACE
Plastične kace su a višenamenske posude koje se mogu koristiti tokom cele godine osim kao kace za vodu, kace za kominu, kace za kupus i za zrnastre i praškaste materije (stočna hrana, hlebno brašno i dr. namirnice). Standardna izrada se vrši u zapreminama od 500 do 2000 litara.

plasticne-cevi-za-kanalizaciju

Plastične cevi za kanalizaciju
Plastične cevi za kanalizaciju, ili plastične kanalizacione cevi su kvalitetna, praktična i funkcionalna rešenja za odvođenje otpadnih voda (bilo fekalnih, industrijskih ili površinskih), sigurna i dugororočno isplativa. Njihovom ugradnjom vodićete računa o zdravlju ljudi, zaštiti i očuvanju životne sredine.

cevi-za-venrilaciju

Cevi za ventilaciju
Cevi za ventilaciju se koriste prvenstveno u hemijskim industrijama u prostorijama u kojima se vrši tehnološki proces u kome se oslobađaju štetne pare kiselina ili drugih opasnih materija. Ventilacioni cevovodi se koriste u stočarstvu. Za ovakve sisteme izrađujemo i dodatne proizvode (klapne, difuzore, poklopce...)

sahte-za-vodomere

Šahte za vodomere
Vodomerne šahte se izrađuju u dve osnovne dimenzije Fi 500x900 I Fi 600x900mm. Telo i poklopac šahte za vodomere su termo izolovani slojem stiropora protiv smrzavanja.

sahte-za-kanalizaciju

Šahte za kanalizaciju
Šahte za kanalizaciju izrađene su od polietilena visoke gustine istim postupkom izrade kao i plastične cevi. I kod njih kao i kod cevi su indentična svojstva materijala u pogledu hemijskih uticaja i svih ostalih vrsta otpornosti kako na unutrašnji sadržaj tako i na spoljašnje pritiske i opterećenja.

proizvodi-od-plastike

Pvc profili - prozvodi od plastike
Dečje igračke za dvorišta i igraonice – vozići, tobogani..) lopate za sneg, različite vrste koševa – sejači za kukuruz, razbacivači veštačkog đubriva, kofe, držači za vatrogasnu opremu u vatrogasnim vozilima...

Plastične kace

plasticne-kacePlastične kace izrađuju se od polietilena visoke gustine. Razvili smo posebnu vrstu tehnologije gde postupkom obrade postiže njihova velika elastičnost, a debljina zida od 4 - 7 mm, u zavisnosti od zapremine, daje im dodatnu čvrstinu.

PRIMENA: Plastične kace

Zbog svoje male mase i jednostavne upotrebe plastične kace je rezevoar koji se može koristiti tokom cele godine (stočna hrana, hlebno brašno i dr. namirnice). Standardna dimenzije plastične kace se vrši u zapreminama od 250 do 2500 litara.

Dimenzija STANDARDNIH plastičnih rezervoara – kaca:

zapremina

visina

prečnik

zapremina

visina

prečnik

500 l

1000 mm

800 mm

1500 l

1300 mm

1400 mm

1000 l

1300 mm

1000 mm

2000 l

1300 mm

1400 mm

 

kacaa

Poklopac i dodatni priključci

Radi lakše i jednostavnije upotrebe kod fermentacije nekih proizvoda a i za druge namene, postoji mogućnost ugradnje raznih priključaka po želji kupca.

Takođe, plastične kaca poseduje i orginalni poklopac koji se posebno poručuje. Svoju primenu ferment.KACE su našle i u sistemima za navodnjavanje.

Naime "aktivna čađ" koju poseduje materijal od koga se izrađuju ferment.KACE neutrališe štetan uticaj sunčevih zraka (starenje materijala) tako da se uspešno koriste na suncu neograničen vremenski period.