plasticni-rezervoari-vertikalni

Vertikalni plastični rezervoari
Vertikalni plastični rezervoari se prave od PEHD sa otvorima i priključcima po želji kupaca. Zbog svojih osobina imaju višetsruku primenu žti im omogućava da se koriste više puta za smeštaj različitih fluida (rakija, vino, voćni sirupi, pijaća voda,...) .

plasticni-rezervoari-horizontalni

Horizontalni plastični rezervoari - cisterne
Plastični rezervoari i cisterne koriste se kao ukopani rezervoari ili nadzemne cisterne namenjene za smeštaj različitih fluida daleko većih zapremina, konstruisani su tako da pored unutrašnjeg hidrostatičkog pritiska uspešno trpe i spoljašnja opterećenja zatrpanog sloja zemlje, ili dinamičko kretanje tečnosti ako su nadzemni. 

plasticne-kace

Plastične kace - ferment KACE
Plastične kace su a višenamenske posude koje se mogu koristiti tokom cele godine osim kao kace za vodu, kace za kominu, kace za kupus i za zrnastre i praškaste materije (stočna hrana, hlebno brašno i dr. namirnice). Standardna izrada se vrši u zapreminama od 500 do 2000 litara.

plasticne-cevi-za-kanalizaciju

Plastične cevi za kanalizaciju
Plastične cevi za kanalizaciju, ili plastične kanalizacione cevi su kvalitetna, praktična i funkcionalna rešenja za odvođenje otpadnih voda (bilo fekalnih, industrijskih ili površinskih), sigurna i dugororočno isplativa. Njihovom ugradnjom vodićete računa o zdravlju ljudi, zaštiti i očuvanju životne sredine.

cevi-za-venrilaciju

Cevi za ventilaciju
Cevi za ventilaciju se koriste prvenstveno u hemijskim industrijama u prostorijama u kojima se vrši tehnološki proces u kome se oslobađaju štetne pare kiselina ili drugih opasnih materija. Ventilacioni cevovodi se koriste u stočarstvu. Za ovakve sisteme izrađujemo i dodatne proizvode (klapne, difuzore, poklopce...)

sahte-za-vodomere

Šahte za vodomere
Vodomerne šahte se izrađuju u dve osnovne dimenzije Fi 500x900 I Fi 600x900mm. Telo i poklopac šahte za vodomere su termo izolovani slojem stiropora protiv smrzavanja.

sahte-za-kanalizaciju

Šahte za kanalizaciju
Šahte za kanalizaciju izrađene su od polietilena visoke gustine istim postupkom izrade kao i plastične cevi. I kod njih kao i kod cevi su indentična svojstva materijala u pogledu hemijskih uticaja i svih ostalih vrsta otpornosti kako na unutrašnji sadržaj tako i na spoljašnje pritiske i opterećenja.

proizvodi-od-plastike

Pvc profili - prozvodi od plastike
Dečje igračke za dvorišta i igraonice – vozići, tobogani..) lopate za sneg, različite vrste koševa – sejači za kukuruz, razbacivači veštačkog đubriva, kofe, držači za vatrogasnu opremu u vatrogasnim vozilima...

Cevi za ventilaciju

Cevi za ventilaciju ili ventilacione cevi se koriste tamo gde tehnološki procesi zahtevaju da se brzo uklanjaju gasovi tamo gde se oslobađaju štetne pare kiselina ili druge opasne materija, prvenstveno u hemijskim industrijama u prostorijama u kojima se vrši tehnološki proces.

cevi-za-ventilaciju Izrađuju se od HDPE ili PP u zavisnosti od vrste isparavanja, odnosno u koliko su agresivne materije koje prolaze kroz cevi za ventilaciju. Kompletnu ugradnju cevi za ventilaciju i montažu ovakvih cevovoda vrše atestirani zavarivači na licu mesta.

Cevi za ventilaciju za farme

Ventilacioni cevovodi se koriste u stočarstvu (svinjarstvo, govedarstvo, ovčarstvo …) za ventilaciju stočarskih farmi. Za ovakve sisteme izrađujemo i dodatne proizvode (klapne, difuzore, poklopce ...) plasticne-cevi-za-ventilaciju

Ventilacioni cevovodi - iskustvo

Cevi za ventilaciju manjeg prečnika 600 i 800 koriste se kao ventilacioni kanali u stajskim objektima za odvođenje zagušljivog i prljavog vazduha napolje iz prostorija. Godinama sarađujemo sa „HAKA-agrar“ iz Erbach-a (Nemačka), za čije potrebe i izrađujemo cevi za ventilaciju i delove ventilacione opreme.